Wij zijn Kristy & Kitty, ofwel; My Little Ponies

Ook wel, het "regenboog" Horse Agility" Showteam, is iets wat ons ook duidelijk omschrijft. Al enkele jaren trekken wij door heel Nederland, België en Duitsland om onze passie met andere te delen; SHETLANDERS! "Wat moet je daar nou mee? Daar heb je helemaal niks aan en ga jij NOOIT wat mee bereiken" 

Een zin die menig mini eigenaar standaard te horen krijgt. Een zin die ik, Kristy, ook nooit ben en zal vergeten. Dé zin waardoor de koppige Shetlander in mij naar boven kwam en het totale tegendeel heeft bewezen. Nu geeft ik samen met mijn moeder, Kitty, shows met onze Shetlanders op verschillende evenementen, zoals Horse Event en Equitana. 

Dit is iets wat ik tijdens mijn shows ook meegeef aan het publiek; ga er voor maak je dromen waar. We hebben hierdoor inmiddels een mooi platform gecreëerd, zowel online als "offline" waar we onze stem kunnen laten horen en daar maken met liefde gebruik van. Een kleine reminder om eens een complimentje te geven aan iemand, je weet namelijk nooit wat er in iemand z'n omgaat en zo iets kan dan nét het gene zijn wat nodig was. Of om lief te zijn voor jezelf, hoe moeilijk dat soms ook kan zijn. Maar ook dat we elkaar wat meer zouden moeten accepteren én waarderen, ongeacht iemands huidskleur, sexualiteit, beperkingen etc. Zodat iedereen zich veilig voelt om zichzelf te mogen zijn. Jezelf zijn is meer dan genoeg. Love is love, and love can never be wrong, so... Love Only🦋


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.