Zakelijk

Samenwerkingen

Samen met mijn shetlanders ben ik actief op Social Media, voornamelijk Instagram (+15.000 volgers) en TikTok (+100.000 volgers). Wilt u uw bedrijf en/of product(en) promoten? Dan kan ik u hierbij helpen. 

Ik zit aangesloten bij Go Social als Talent, dit is een onderdeel van EHS communications. Samenwerkingen zullen dus verlopen in samenspraak met mijn management. 

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact met mij via info@mylittleponies.nl of met hen via;

Graafschap Hornelaan 194
6004 HT, in Weert

+31 (0)495 524380
E   info@ehscommunications.com

Voorbeelden van foto's


Shows, Demonstraties & Meet & Greets

 

Show: shettys over the rainbow

In onze show zijn wij informatief, interactief en brengen we entertainment. Wij beginnen onze show met een praatje voor het publiek waarna we van start gaan met ons opvallende en herkenbare regenboog Horse Agility parcours op meeslepende muziek. Na onze show is er vaak nog tijd voor een korte Q&A.

 

Show: The Greatest Battle 

Tijdens deze show gaan wij in 2 teams tegen elkaar strijden, hierbij mogen er ook een paar kinderen uit het publiek met ons mee komen doen in de ring! Zo gaan we onder andere voetballen, een estafette rennen, zaklopen en ballonnen kapot trappen! Het belooft een spetterende show te worden waar chaos en plezier voorop staat inclusief een spetterend einde!

 

Demo

Tijdens onze demo gaan we het hebben over wat Horse Agility nu precies inhoud en hoe je hier makkelijk zelf mee kunt beginnen. Vanuit eigen ervaringen gaan wij samen met aan aantal van onze pony's bepaalde obstakels laten zien hoe deze uitgevoerd kunnen worden en hoe je het stukje bij beetje uitdagender kunt gaan maken voor jou en jouw (verzorg) paard/pony. Tijdens de demo is er ook tijd om vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

 

Clinic

Het verschil tijdens de clinic is dat wij hier met mensen van buitenaf en hun pony's aan de slag slag gaan met verschillende onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld een schriktraining of Horse Agility training worden. Tijdens deze clinic loodsen wij de deelnemers door het parcours met de nodige tips en tricks. Tijdens de clinic kunnen de deelnemers en het publiek vragen stellen over bepaalde problemen waar ze tegenaan lopen. 

 

Meet & Greet

Tijdens Meet & Greets krijgen fans de tijd om een praatje te maken, vragen te stellen en samen op de foto te gaan.

 

Heeft u interesse in een vrolijke en onvergetelijke Show en/of demonstratie op uw evenement? Wij reisen door heel Nederland & België. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@mylittleponies.nl