Zakelijk

Samenwerkingen

Samen met mijn shetlanders ben ik, Kristy, al ruime tijd actief op Social Media, voornamelijk Instagram (+18.000 volgers) en TikTok (+120.000 volgers). Wilt u uw bedrijf, product of evenement promoten? Dan kinnen wij u hierbij helpen.

Voor direct en persoonlijk contact met ons kunt u mailen naar info@mylittleponies.nl 

wij zitten aangesloten bij Go Social als Talent, samenwerking kunnen geregeld worden via ons zelf of met bemiddeling van ons management.

Contactpersoon: Floor Schoenmakers

EHS Communications/Go Social

E   info@ehscommunications.com

Voorbeelden van foto's


Shows, Demonstraties & Meet & Greets

Shows

 

shettys over the rainbow 

In onze show zijn wij informatief, interactief en brengen we entertainment. Wij beginnen onze show met een praatje voor het publiek waarna we van start gaan met ons opvallende en herkenbare regenboog Horse Agility parcours op meeslepende muziek. Na onze show is er vaak nog tijd voor een korte Q&A.

 

The Greatest Show, Double Trouble

Uniek in de wereld van Horse Agility. In deze show gaan wij onder het genot van alle beste nummers uit The Greatest Showman een parcours afleggen door ons wel gekende regenboog parcours met maar liefst 4 pony’s tegelijk, in stijl uiteraard. Een super leuke show zoals jullie van ons gewend zijn maar dan met een schepje er bovenop. Ook na deze show is er een kort praatje en tijd om wat vragen te beantwoorden vanuit het publiek.

 

The Greatest Battle 

Tijdens deze show gaan wij in 2 teams tegen elkaar strijden, hierbij mogen er ook een paar kinderen uit het publiek met ons mee komen doen in de ring! Zo gaan we onder andere voetballen, een estafette rennen, zaklopen en ballonnen kapot trappen! Het belooft een spetterende show te worden waar chaos en plezier voorop staat inclusief een spetterend einde!

 

Demo's

Hoe te beginnen met Horse Agility

Tijdens onze demo gaan we het hebben over wat Horse Agility nu precies inhoud en hoe je hier makkelijk zelf mee kunt beginnen. Vanuit eigen ervaringen gaan wij samen met aan aantal van onze pony's bepaalde obstakels laten zien hoe deze uitgevoerd kunnen worden en hoe je het stukje bij beetje uitdagender kunt gaan maken voor jou en jouw (verzorg) paard/pony. Tijdens de demo is er ook tijd om vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

 

Horse Agility Advanced

Deze demo is een mix van show en informatie. Op meeslepende muziek laten we verschillende oefeningen uit de Horse Agility sport op hoog niveau zien, zowel aan de leadrope als in vrijheid. Ook geven wij uitleg over wat Horse Agility nou écht inhoud en dat het veel meer dicipline en behendigheid verricht dan dat de meeste vaak denken. 

 

Clinic

Het verschil tijdens de clinic is dat wij hier met mensen van buitenaf en hun pony's aan de slag slag gaan met verschillende onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld een schriktraining of Horse Agility training worden. Tijdens deze clinic loodsen wij de deelnemers door het parcours met de nodige tips en tricks. Tijdens de clinic kunnen de deelnemers en het publiek vragen stellen over bepaalde problemen waar ze tegenaan lopen. 

Meet & Greet

Tijdens Meet & Greets krijgen fans de tijd om een praatje te maken, vragen te stellen en samen op de foto te gaan.

 

Heeft u interesse in een vrolijke en onvergetelijke Show en/of demonstratie op uw evenement? Wij reisen door bijna heel Nederland & België. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@mylittleponies.nl