Aanbod

Lessen

Van obstakels en behendigheid naar Horse Agility | schriktraining en agility lessen

Tijdens een les hebben we +-10 oefeningen/obstakels bij en gaan we ons hiermee oefenen op het stukje behendigheid wat uiteindelijk bij Horse Agility komt kijken.

Tijdens onze 1e les en kennismaking beginnen we op een laag niveau en kijken we hoe je paard/pony op de obstakels reageert. Vanaf hier kunnen we zien welke oefeningen geschikt zijn mee te beginnen en uit te gaan breiden. 

Groepslessen zijn ook mogelijk. Ivm de veiligheid en om iedereen voldoende te kunnen begeleiden tijdens een les nemen wij maximaal 4 combinaties per groep aan.

Prijs: €30 per combinatie/per uur + €0,24/km reiskostenvergoeding V.A postcode 2381.

Nog vragen of wil je een kennismakings lesje/vervolg les inplannen of benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld clinics of een pony kamp? Neem dan contact op via info@mylittleponies.nl 


Prive dagje op stal

Wil jij eens een dagje bij ons binnen kijken? Dat kan! Tijdens een dagje op stal gaan we lekker een middag met de pony's aan de slag! We gaan de pony's uitgebreid verzorgen, waarna we samen met de pony's Horse Agility en/of vrijheidsdressuur gaan doen. Ook houden we op het einde van dag een fotoshoot met de pony's.

Tijd: 13:00u tot (+-)17:00u

prijs: €65 per persoon incl. hapje en drinken.

Wat kunnen de ouders/verzorgers eventueel in deze tijd doen? Onze wei is gelegen nabij Baarle Nassau, HET touristische dorpje waar Nederland en Belgie door elkaar heen lopen. Hier kan eventueel geshopt worden of ze kunnen een drankje gaan doen op de terrasjes.

Samen er een gezellig middagje van maken of nog vragen? Neem dan contact op Via info@mylittleponies.nl


Algemene voorwaarden annuleren/verplaatsen 
Wanneer je genoodzaakt bent je geplande les/dag op stal etc. te verzetten of te annuleren dien je dit minimaal 24u van te voren te melden. Wordt dit niet optijd gedaan zal de geplande afspraak toch in rekening worden gebracht. 


Horse Agility experience


Altijd al eens echt Horse Agility willen uitproberen maar heb je geen eigen pony? Of wil je eens kijken hoe het aanvoeld met een ervaren pony? Tijdens onze Horse Agility experience gaan we eerst aan de slag met Pancake. Hier mag je met hem een parcours gaan afleggen op wat hoger niveau om te ervaren hoe het is. Hierna mag je als je dat leuk vind aan de slag met een van de andere minder ervaren pony's om te zien je hoe met nieuwe dingen aan de slag kunt gaan.

De Horse Agility Experience is dus een les voor jou bij ons op locatie met 1 of 2 van onze eigen ponys.

prijs: €25,-/persoon/uur.

Vragen of een lesje inplannen? Dit kan per mail via info@mylittleponies.nl

Shows, Demonstraties & Meet & Greet

Op gebied van animatie/entertainment en evenementen zijn wij ruim inzetbaar, zo hebben we de afgelopen jaren een al diverse shows, (informatieve) demonstraties en presentaties mogen verzorgen tijdens verschillende evenementen met uiteenlopende doeleinden en/of visies. Van kleine open dagen en ponykampen tot de bekendste evenementen zoals Equitana, zijn we inmiddels op pad door heel Nederland, België en (deels) Duitsland. Met ons herkenbare en fel gekleurde obstakel parcoursen zijn we niet te missen en hebben we al heel wat plekken mogen afreizen om onze passie, kennis en onze positieve boodschap te mogen delen met andere. Met onze kleurrijke en vrolijke vertoning maar ook motiverende en inspirerende verhalen trekken onze shows (etc.) voornamelijk de jeugd en (jong)volwassen aan als doelgroep.

Hier vind je een algemeen overzicht met enkele van onze ''standaard'' shows en andere activiteiten die we te bieden hebben maar we staan altijd open voor suggesties. Je kunt ons altijd vrijblijven mailen voor meer info, beschikbaarheid, eventuele mogelijkheden, tarieven etc. Dit kan via info@mylittleponies.nl

Shows

shettys over the rainbow 

Gedurende onze show zijn wij informatief, interactief en brengen we entertainment. Wij beginnen de show met een korte introductie aan het publiek, wie we zijn, wat en waarom we dit doen. Hierbij laten we ondertussen onze ''warming up'' met de pony's zien, vervolgens sluiten we dit praatje af met onze inspirerende boodschap. Hierna gaan we vol energie van start door ons opvallende en herkenbare regenboog Agility parcours op meeslepende muziek. Na onze show is er vaak nog tijd om de interactie op te zoeken en eventuele vragen uit het publiek te beantwoorden terwijl ons prachtige parcours weer de piste verlaat.

 

The Greatest Battle 

Tijdens deze show gaan wij in 2 teams tegen elkaar strijden, hierbij mogen er ook een aantal kinderen uit het publiek met ons mee komen doen in de ring! Zo gaan we bijvoorbeeld voetballen, estafette rennen, zaklopen en ballonnen kapot trappen of touwtrekken! Het belooft een spetterende show te worden waar chaos en plezier voorop staat inclusief een, letterlijk, spetterend einde! Al de deelnemende kids mogen de teamcaptain, wiens team heeft verloren, bekogelen met waterballen!

 

Demo's

Wat is Horse Agility en waarom? 

Tijdens onze demo gaan we het hebben over wat Horse Agility nu precies inhoud en hoe je hier makkelijk zelf mee kunt beginnen. Samen met onze pony's laten we wat basis oefeningen zien met verschillende obstakels en hoe je het stukje bij beetje uitdagender kunt gaan maken en samen kunt groeien. Hierbij gaan we niet alleen in op de training en ontwikkeling bij paarden maar ook wat voor leermomenten en (positive) effecten het op jou persoonlijk kan hebben,  zowel in het dagelijkse als het paarden leven. Tijdens de demo nemen wij graag de tijd om vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

 

Horse Agility Advanced

Horse Agility staat voor behendigheid van en met je paard, voornamelijk beoefend vanaf de grond. Hier komt veel grondwerk en lichaamstaal bij kijken. Zoals in elke tak van disciplines heb je ook bij Horse Agility verschillende niveaus om in omhoog te werken. Met jaren ervaring op zak laten wij zien welke soorten oefeningen er bij een parcours komen kijken en hoe je deze gaande weg steeds uitdagender kunt maken om zo het beste uit jou en je paard te halen doormiddel van samenwerking en wederzijds vertrouwen en respect.

 

Clinic

Tijdens een clinic gaan wij met een paar deelnemers en hun pony's aan de slag slag gaan. Dit kan bijvoorbeeld een schriktraining, grondwerk en/of Horse Agility training zijn en kan op verschillende niveaus worden gegeven. Gedurende deze clinic begeleiden wij de deelnemers door de obstakels en delen we al gaande tips en tricks. Tijdens de clinics kunnen er eventueel ook vragen gesteld worden vanuit het publiek, mochten zij thuis bepaalde ''situaties'' hebben waar ze tegenaan lopen. 

Meet & Greet

Wij zijn altijd van de partij en vinden het super leuk om onze volgers te mogen ontmoeten! Tijdens een Meet & Greet krijgen fans de tijd om een praatje te maken, vragen te stellen en samen op de foto te gaan. Met zo'n vast gepland moment hoeven ze niet bang te zijn dat ze ons misschien zouden mislopen tijdens een evenement.