Activiteiten

Obstakel Training

Horse Agility les | Behendigheids Pakket

Tijdens de agility les hebben we 10 oefeningen/obstakels bij en gaan we ons hiermee focussen op het stukje behendigheid wat bij Horse Agility komt kijken. We beginnen op een laag niveau en kunnen hierbij steeds een stapje moeilijker gaan. We zijn ongeveer 45 minuten bezig, afhankelijk van de concentratie van de pony. Dit pakket kost €30 per combinatie. (maximaal 3 combinaties)

Schriktraining | Show Pakket

Wij bieden dit pakket aan vanaf minimaal 3 combinaties na gelangen de afstand (langere afstand = grotere groep), hierbij nemen we de obstakels mee uit ons regenboog show parcours en mag je hiermee aan de slag. Bij dit pakket draait het er vooral om dat je paard/pony kennis maakt met spannende obstakels en deze op een rustige en gecontroleerde manier leert te trotseren. We zijn ongeveer 1 uur bezig, afhankelijk van de grootte van de groep en de concentratie van de pony. Dit pakket kost €40 per combinatie.

We werken met groepen van max 4* personen, mochten er dus meer deelnemers zijn werken we in meerdere groepen op deze dag. We rekenen €0,24/KM vanaf Baarle Nassau (heen en terug) aan reiskostenvergoeding.

*mocht er met enkel kleine pony's gewerkt worden kan er eentje extra bij in de groep.

 

Intresse in een gezellig middagje met veel kleur en plezier of benieuwd naar de mogelijkheden voor een pony kamp? Neem dan contact op via info@mylittleponies.nl om een datum vast te leggen of voor verdere vragen.


Prive dagje op stal

Wil jij eens een dagje met ons mee lopen? Dat kan! Tijdens een dagje op stal gaan we lekker een middag met de pony's aan de slag! We gaan de pony's uitgebreid verzorgen, waarna we samen met de pony's Horse Agility en/of vrijheidsdressuur gaan doen of we kunnen een rondje gaan mennen. Ook houden we op het einde van dag een fotoshoot met de pony's. Een dagje op stal duurt van 13:00u tot 17:00u en kost €65 per persoon incl. hapje en drinken. (max. 3 personen)

Wat kunnen de ouders/verzorgers eventueel in deze tijd doen? Onze wei is gelegen nabij Baarle Nassau, HET touristische dorpje waat Nederland en Belgie door elkaar heen lopen. Hier kan eventueel geshopt worden of ze kunnen een drankje gaan doen op de terrasjes.

Samen er een gezellig middagje van maken of nog vragen? Neem dan contact op Via xmylittleponies@hotmail.com


Horse Agility experience

Altijd al eens echt Horse Agility willen uitproberen maar heb je geen eigen pony? Of wil je eens kijken hoe het aanvoeld met een ervaren pony? Tijdens onze Horse Agility experience gaan we eerst aan de slag met Pancake. Hier mag je met hem een parcours gaan afleggen op wat hoger niveau om te ervaren hoe het is. Hierna mag je als je dat leuk vind aan de slag met een van de andere minder ervaren pony's om te zien je hoe met nieuwe dingen aan de slag kunt gaan.

De Horse Agility Experience is dus een lesje voor jou met 1 of 2 van mijn eigen ponys, we zijn hier ongeveer een uurtje mee bezig. Deze ervaring kost €25 per persoon. (max. 2 personen per les.)

Vragen of een lesje inplannen? Dit kan per mail via xmylittleponies@hotmail.com


Shows, Demonstraties & Meet & Greet

Shows

 

shettys over the rainbow 

In onze show zijn wij informatief, interactief en brengen we entertainment. Wij beginnen onze show met een praatje voor het publiek waarna we van start gaan met ons opvallende en herkenbare regenboog Horse Agility parcours op meeslepende muziek. Na onze show is er vaak nog tijd voor een korte Q&A.

 

The Greatest Battle 

Tijdens deze show gaan wij in 2 teams tegen elkaar strijden, hierbij mogen er ook een paar kinderen uit het publiek met ons mee komen doen in de ring! Zo gaan we onder andere voetballen, een estafette rennen, zaklopen en ballonnen kapot trappen! Het belooft een spetterende show te worden waar chaos en plezier voorop staat inclusief een spetterend einde!

 

Demo

Tijdens onze demo gaan we het hebben over wat Horse Agility nu precies inhoud en hoe je hier makkelijk zelf mee kunt beginnen. Vanuit eigen ervaringen gaan wij samen met aan aantal van onze pony's bepaalde obstakels laten zien hoe deze uitgevoerd kunnen worden en hoe je het stukje bij beetje uitdagender kunt gaan maken voor jou en jouw (verzorg) paard/pony. Tijdens de demo is er ook tijd om vragen vanuit het publiek te beantwoorden.

 

Clinic

Het verschil tijdens de clinic is dat wij hier met mensen van buitenaf en hun pony's aan de slag slag gaan met verschillende onderwerpen. Dit kan bijvoorbeeld een schriktraining of Horse Agility training worden. Tijdens deze clinic loodsen wij de deelnemers door het parcours met de nodige tips en tricks. Tijdens de clinic kunnen de deelnemers en het publiek vragen stellen over bepaalde problemen waar ze tegenaan lopen. 

Meet & Greet

Tijdens Meet & Greets krijgen fans de tijd om een praatje te maken, vragen te stellen en samen op de foto te gaan.

 

Heeft u interesse in een vrolijke en onvergetelijke Show en/of demonstratie op uw evenement? Wij reisen door bijna heel Nederland & België. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@mylittleponies.nl

Foto's

Video impressie